Els educadors de la nostra llar d’infants tenim un profund respecte per la família i entenem que és el pilar bàsic de l'educació
imagen seccion
nombre seccion

Educar els més petits és alhora la tasca més bonica i més difícil que hi ha. I això encara es complica més quan pensem que l'educació fins als tres anys conformarà la personalitat del futur adult.

Volem ajudar els pares i col·laborar amb ells en l'educació dels seus fills. Els educadors de la nostra llar d’infants tenim un profund respecte per la família i entenem que és el pilar bàsic de l'educació. Volem ser un complement i un suport per a vosaltres en la labor educativa que feu amb els vostres fills.

Ens hem proposat intentar acostar els vostres problemes i els nostres perquè amb harmonia, els vostres fills, els nostres nens, siguin aviat unes persones madures i responsables; siguin, en definitiva, els homes i dones que tots somiem en els propers anys.

L’Escola Infantil Sant Agustí va ser fundada l’any 1955 per les mestres directores FRANCESCA i NÚRIA JOVER PLANAS, pioneres en la introducció d'innovacions pedagògiques al barri de la Sagrada Família de Barcelona, i està avalada per una experiència educativa de més de cinquanta anys.

Actualment, l’Escola Infantil Sant Agustí és membre permanent de l'Associació Catalana de Llars d'Infants i de la Confederació Espanyola de Centres d'Educació Infantil. Forma part, axí mateix, del Pla d'Escoles Associades, que porta a terme treballs experimentals i programes especials per tal d'establir nous mètodes i tècniques d'aprenentatge primerenc a escala internacional. Participa activament en congressos d'àmbit Internacional a Londres, CHILD BASE NURSERIES, i a Itàlia, NETWORK DE REGGIO CHILDREN, entre d'altres, per tal d'intercanviar experiències i noves metodologies psicopedagògiques.

Web desenvolupada per RBL Design