El nostre equip docent està format per professionals titulats amb una llarga experiència en el
camp docent i
en el desenvolupament psicopedagògic
dels infants
imagen seccion
nombre seccion

L'Escola Infantil Sant Agustí es distribueix en dos nivells, planta baixa i primer pis. Tots els espais són amplis i es divideixen en sis aules, dues sales d'usos múltiples, pati, cuina i obrador per a la preparació de biberons, menjador independent, sala d'actes, sala de professors, despatx de direcció, secretaria i dos vestíbuls independents, un per a lactants i P1 i l'altre per a P2 i P3.

La distribució de les aules i l'organització dels àmbits i els materials de la nostra llar d'infants estan adequats a les necessitats de cada edat, amb amplis espais que faciliten el desenvolupament de l'infant en un ambient acollidor, segur i tranquil.

PERSONAL

L'equip docent està format per les educadores i els educadors que atenen els infants i les seves famílies. Sis educadores infantils, dos mestres, un metge pediatre, una psicòloga infantil i una directora. També treballen a l'escola una cuinera i una ajudanta de cuina, així com dues persones de neteja i una de manteniment general.

El nostre equip docent està format per professionals titulats amb una llarga experiència en el camp docent, que participen activament en cursos de formació continuada i reunions periòdiques sobre el desenvolupament psicopedagògic dels infants.

CALENDARI

L'Escola està oberta des de començament de setembre fins a final de juliol.

HORARI

L'horari de la llar d'infants és de les 8:00 a les 18:00 h, de dilluns a divendres. L'horari escolar és flexible, segons les necessitats dels pares.

MENJADOR, CUINA PRÒPIA, OBRADOR PER A LA PREPARACIÓ DE BIBERONS

Espais per a l'elaboració diària dels menús de dinar i berenar i per fer els àpats.

L'ALIMENTACIÓ

Una alimentació equilibrada i variada és imprescindible en totes les etapes de la vida i, principalment, en el període de desenvolupament del nen. Els nens no han de menjar de pressa, ni tampoc pressionats perquè acabin ràpid. La forma de menjar i el lloc on es menja són tan importants com allò que es menja. Així doncs, perquè la digestió dels aliments sigui òptima, cal que cuidem l'ambient físic i psicosocial que envolta el dinar o qualsevol àpat. L'acte de menjar una dieta equilibrada (peix, carn, verdures, fruites, lactis, llegums…) suposa una de les primeres relacions socials del nen i és l'inici de l'ensenyament del comportament amb els altres. A més, serveix per inculcar-li des de petit uns hàbits de disciplina, correcció, autonomia i higiene personal amb relació al menjar que li serviran per a tota la vida.

Dr. JOSEP JOVER I PLANAS. PEDIATRE

ANGLÈS

Des dels primers mesos, per mitjà d'una metodologia audiovisual.

NATACIÓ

optativa,durant tot el curs o en un curset intensiu durant el mes de juliol.

COMUNICACIÓ AMB ELS PARES

Les famílies disposen d'informació diària per escrit a través de l'agenda personal del nen o nena. Però la comunicació més important per a tots és la que s'estableix diàriament amb l'educadora en el moment de l'entrada o sortida dels infants.

SERVEI MEDIBABY

Amb l'Hospital de Nens de Barcelona. Servei que permet una atenció pediàtrica permanent online, a través de video conferencia durant la estancia del vostre fill en el centre

Web desenvolupada per RBL Design